Totalbeauty
Video Tour
Total Clinic
Zahnklinik Sopron
SOPRON PLAZA
Nyitva
H-Szo: 8-19 h
V: 9–18 h
|
|
|
|

Tű nélküli mezoterápia

Egy orvosi technológiájú elektroporációs készülék, amely tű alkalmazása nélkül juttat kozmetikai és orvosi hatóanyagokat a bőr legmélyebb kötőszöveti régiójába. A módosított rádiófrekvenciás hullámokkal történő elektroporáció legyőzi a hám ellenállását, vagyis a kettős lipidrétegen átmeneti szerkezeti átalakulás következik be. Az így megnyílt csatornákon keresztül nem csak könnyen átjuthatnak az érté­kes hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe, hanem fokozza a sejközötti anyagván­dorlást is.

A folyamat elősegíti a kollagén regenerációt, gátolja az újabb ráncok kialakulását és feszesíti a bőrt. Kiválóan alkalmas az aknés ill. a problémás bőr kezelésére is. Az elektroporáció nem károsítja sem a bőrt, sem az alsóbb rétegeket, sokoldalú felhasználási módot nyújt.

A hatóanyagok optimális felszívódása és felhasználása, már az első alkalom után is szemmel látható. A terápia teljes si­keréhez a kéthetente 4-5 alkalommal megismételt kezelések vezetnek. Ez az új mezoterápia mindenki számára javasolt, aki tart az orvosi tűktől ill. beavatkozásoktól, viszont szemmel látható azonnali eredményt szeretne elérni.

Széchenyi Terv