MASSZÁZS

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb módszer, amely az emberi érintésen alapul.

Klasszikus masszázsok

Rendszeres masszírozással megőrizhetjük egészségünket, megelőzhetjük a betegségeket és sok kisebb-nagyobb panaszt gyógyíthatunk meg, mindezt káros mellékhatások nélkül. Regeneráló hatása jó közérzetet biztosít és nemcsak az izmokat, a bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. Űzze el a stresszt és a hétköznapok fáradtságát különböző masszázsaink segítségével és érezze újból fittnek, energiától telítettnek magát!

Mély izomlazító masszázs - 25 perc / 50 perc

Ez a klasszikus masszázsforma a legideálisabb és leghatékonyabb módja a merev, letapadt izmok fellazítására, gyors segítség a derék ill. hátpanaszokra. Nyugtatja az idegrendszert, regenerálja a megterhelt izmokat, élénkíti a vérkeringést és hozzájárul a testi és szellemi harmóniához.

Frissítő masszázs - 25 perc / 50 perc

A stresszel teli test és lélek kényeztetése.

Sportmasszázs - 25 perc

A klasszikus masszázs fogásai pár kiegészítő erősebb mozdulattal ötvözve. Sportolás után gondoskodik a letapadt izmok fellazításáról, a gyors anyagcseréről ill. salaktalanításról. A szervezet regenerációs folyamata felgyorsul.

Páros masszázs - 25 perc / 50 perc

Kényeztessék párban önmagukat, felejthetetlen élményt szerezve ezzel. A párokat azonos szobában két külön masszőr, együttes harmóniában masszírozza. Különböző masszázs formában is választható.

Méregtelenítő masszázsok

Lábreflexzóna masszázs - 25 perc

A talpon lévő reflexzónák összeköttetésben vannak adott szervekkel, a nyirokrendszerrel ill. kötőszövettel. A masszázs révén visszaállítja azoknak a természetes funkcióit, javul a testben lévő véráramlás, fokozza az immunrendszer ellenálló képességét és beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa. A test energiaszintjét helyreállítja, segít a mindennapi stressz feloldásában, a testet- lelket harmóniába hozza.

Nyirokmasszázs - 45 perc / 75 perc

Speciális masszázs technika, mely mechanikusan elsősorban a nyirokér hálózatra hat, másrészt közvetlen hatással van a vegetatív idegrendszerre. A kötőszövetekből kivonja a vizet és a nyirokrendszeren keresztül a salakanyagot eltávolítja a szervezetből, lehetővé téve a kötőszövet friss táplálékhoz jutását. Ezáltal szervezetünk védelmi rendszere erősödik és megóv egyes betegségek ellen.

Köpölymasszázs - 30 perc / 60 perc

A köpölyözés technikája több mint 5000 éves múltra tekint vissza. A gumiköpöly technika során az előre beolajozott testre helyezik a gumiharangot és összenyomják, a vákuum beszívja a bőrt és ezután végig vezetik a gumiharangot a kezelni kívánt területen. Fokozódik a vérellátás, ezáltal aktivizálódik a test öngyógyító és a gyulladás gátló hatása. Lazítja a kötőszövetet és a salakanyagok távoznak a szervezetből.

SPA masszázsok

Lávaköves Masszázs - 50 perc

A modern fizikában bizonyosságot nyert, hogy a kövek nem csak kiváló hő tározók, hanem a polarizált mágneses mezőkhöz hasonlóan különös energiaátvivők is. A testre kibocsátott hő lazítja a merev izmokat, serkenti a vérkeringést ill. a nyirokáramlást. A meleg lávaköveket a test energiapontjaira helyezik oda, ahol egyes testi funkciókat irányítani vagy befolyásolni lehet, és gyengéden végig viszik. A masszázs tökéletes harmóniába hozza testünket-lelkünket, kellemes ellazulást és jó közérzetet biztosít.

Ayurvedikus masszázs - 50 perc

Speciális aroma masszázs. A meleg indiai fűszeres olaj nem csak táplálja a bőrünket, hanem lazítja és nyugtatja a testet és lelket.

Ayurvedikus szinkron masszázs - 75 perc

Az ayurvedikus masszázst két masszőr gyengéden, egymással harmóniában, egyidejűleg végez.

Skeyndor masszázs - 25 perc / 50 perc / 75 perc

Exkluzív éterikus olajaink a Skeyndor színterápiás termékcsaládból származnak. Lazítja az izmokat és regenerál, kényezteti az egész testet. Az illat elvarázsol!

Skeyndor testpakolások (rész vagy egész)

  • Nyugtató és frissítő áfonyás pakolás
  • Méregtelenítő zöld tea pakolás
  • Stressz oldó gyömbéres pakolás
  • Kényeztető ,regeneráló csoki pakolás
  • Revitalizáló, méregtelenítő iszappakolás

Skeyndor Peeling masszázs - 25 perc / 50 perc

A peelinget felviszik az egész testre és alaposan bemasszírozzák. A bőrt a pórusok mélyéig tisztítja és eltávolítja az elhalt hámréteget. Sejtmegújító és regeneráló hatású.

Indiai fűszeres, Tengeri sós, Narancsos

Aroma masszázs - 25perc / 50 perc

A test és lélek kényeztetése. Klasszikus masszázsforma, éterikus nyugtató olajokkal ötvözve.

Tradicionális Thai masszázs

A masszázs gyökerei az ősi Indiába nyúlnak vissza. Hatása elsősorban az energiarendszer kiegyensúlyozásában rejlik. A szabad energiaáramlást az izmok nyomásával, nyújtásával igyekszik biztosítani, amely testet-lelket harmóniába hozza. A 10 kiválasztott energiavonalon, amelyek a testen energetikai hálózatként vonulnak végig, fokozódó intenzitással ritmikus nyomást fejtenek ki az ujjakkal, kézfejjel, könyökkel, térddel és lábbakkal és gyengéden nyújtják is azokat. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák. A cél fizikai és pszichés értelemben, a fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása. Thaiföldi masszőreink tradicionális thai masszázs iskolában diplomáztak.